Personlig tillväxt i livet för din goda hälsas skull

Samarbetspartners- Yoga evenemang

Lika mycket tid och energi som du lägger på att ta hand om din fysiska hälsa för att skapa tillväxt i ditt liv så behöver du också lägga likvärdig tid på den mentala och andliga delen av dig själv. Allt i syfte att vara i god balans, ha god hälsa för att kunna skapa den goda personliga tillväxt i livet som du har behov av. Med ett holistiskt perspektiv får du med alla delar av det som är du; kropp, sinne och själ. Det finns så mycket kunskap om den fysiska och psykiska hälsan i vår tid, i dagens samhälle. En tredje och en minst lika viktig pusselbit är din själsliga hälsa som påverkar den fysiska och psykiska delen av dig själv, det som är du.

För att vara i balans behöver vi därför också träna och gå till vårt andliga gym, och det krävs ingen helig plats dit du behöver gå för att ta träna den delen. Du kan träna hemma hos dig själv. Det handlar om att ge din energikropp rätt näring, i form av olika aktiviteter anpassade för din energikropp som hör ihop med din själ. Du behöver ha en jämvikt mellan tid för träning av allt det som du består av.

Forskning visar hur bra både reiki healing (se tidigare blogginlägg) samt hur positivt meditation tex. påverkar ditt välmående.

Vetenskapliga fördelar av meditation