Om mig

ELISABETH DAMMYR

Min passion är personlig utveckling av det som är du, jag brinner för att hjälpa dig på din livsresa. Jag är en social entreprenör och arbetar med att utveckla hållbara människor. 

Humankapitalet, de mänskliga resurserna är också de viktigaste resurserna för positiv och god samhällsutveckling. Alltså börjar allt med dig, det som är du. Du är en av de viktigaste pusselbitarna, inte bara för din egen utvecklings skull,  utan också för samhällets utveckling i stort. Om du mår bra så kan du prestera bättre och bidra på bättre sätt in i vårt gemensamma arbete med samhällsutvecklingen. 

Beroende av var du befinner dig i livet och vad du vill ha hjälp med, så skräddarsyr jag ett coachningsupplägg som passar dig. Välkommen med din förfrågan. 

Elisabet Dammyr
Elisabeth Dammyr
Elisabeth Dammyr
Certifikat- Reiki Master
Elisabet Dammyr- Certifikat

KOMPETENS - ERFARENHET

Jag arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv och använder min breda kompetens utifrån att jag är certifierad Livs- och karriär coach (EMCC), European Mentor Coach Councils regler, Certifierad Sorgbearbetare, Reikimästare, GNH-Ambassadör (Gross National Happiness), Projektledare, Affärsmentor och Näringslivsutvecklare.

Under mitt arbetsliv har jag fått erfarenhet från arbete med EU-projekt, analyser, planering, struktur, organisering, näringslivsutvecklingsfrågor, ledarskap, resor/retreats. Jag har alltid arbetat med människor på olika sätt. Människors utveckling har berörts och berörs i de flesta sammanhang.

Vi själva är grunden i all utveckling, vare sig det är vår egen eller hur vi ska kunna bidra till god utveckling i samhället. Allt börjar med dig själv. Min livsresa har som så många andras liv kantats av allt det som livet innehåller, glädje, sorg, smärta, förhoppningar m.m. Genom mina livserfarenheter har jag fått lära mig att utveckling tar tid och kräver tålamod.

Att ge sig själv näring genom att ge sig själv tid och kunskap för att utvecklas är en mycket god investering för personlig utveckling. Vill du ta nästa steg i din personliga utveckling? Du är varmt välkommen att kontakta mig för ett samtal om hur jag kan hjälpa dig.

MINA VÄRDEORD

Mina värdeord är: KÄRLEK – ANSVAR – HUMOR.

Störst av allt är kärleken, till dig själv och till dina medmänniskor. Allt utgår från kärlekens kraft och varje persons sanna, goda kärlekskraft som alla har inom sig.

Om du inte är i balans så blir det svårt att utvecklas och för att kunna bidra på bästa sätt till din omgivning, därför är arbetet med dig själv det viktigaste.

Jag är medlem i förenade reikiförbundet Sverige. http://www.reikiforbundet.se/

Mitt företag heter Up2U AB, jag coachar dig till att ta ansvar för ditt liv och vara handlingskraftig, det är upp till dig, valet är ditt.