Föreläsningar

Elisabeth är föreläsare i personlig utveckling och tar utgångspunkt från sin egen livsresa, hur sorgen blev en vändpunkt i livet och hur hon återfann livskraften, livskraften och sina livssyften. 

Föreläsningen heter: ”DU ÄR VÄRDEFULL – PÅ RIKTIGT!”    Den är 45 minuter 

 Den handlar om hur vi var och en kan ta personligt ansvar och utveckla självkänslan, och odla kärleken till vårt jag. Detta för att vi var och en bättre ska klara av utmaningar, motstånd och bli mer lösningsorienterade när livet bjuder på svåra situationer. Viktiga faktorer i personlig utveckling är tid, mod och tillit.  Att arbeta med sin personliga utveckling är ett långsiktigt arbete. För att bli en hållbar människa behövs ett inre välbefinnande, god balans och harmoni. Detta nås genom medvetet och aktivt arbete med sig själv. 

 

Ett annat föredrag  heter: ”Allt börjar med dig och det som är du!”     Den är 20 minuter 

Föredraget handlar om hur viktigt det är att lägga tid och energi på att lära känna sig själv, hitta sin innersta kärna – Kärleken. Det är ett viktigt fundament i din personliga utveckling, i din självkänsla, motivation och drivkraft. 

 

Jag skräddarsyr föreläsningar/work shops utifrån de behov som finns och vilket ämne som ni önskar lyfta i ert företag/organisation. Hör av dig med en förfrågan om ett möte för att diskutera utformningen. 

Jag kombinerar gärna föreläsningen med att berätta om verktyget i självledarskap. Boken, I AM PURE LOVE som jag författat är ett utmärkt verktyg för självreflektion, mental och emotionell träning för den personliga utvecklingen. Boken kan också användas som diskussionsunderlag i work shops. 

Hjärtligt välkommen med din förfrågan till elisabeth@elisabethdammyr.com 

 

Fotograf, Bild Elisabeth: Christine Holm Foto