Föreläsningar

Jag föreläser gärna om personlig utveckling och självledarskap. Jag tar utgångspunkt från min egna livsresa, hur en  djup sorg blev en vändpunkt i livet, att det går att hitta  livskraften, livsglädjen och sina livssyften, trots att livet ibland är nattsvart. 

Föreläsning: ”DU ÄR VÄRDEFULL – PÅ RIKTIGT!”    45 minuter 

Innehåll: Hur vi var och en kan ta personligt ansvar och utveckla självkänslan, och odla kärleken till vårt jag. Detta för att vi var och en bättre ska klara av utmaningar, motstånd och bli mer lösningsorienterade när livet bjuder på svåra situationer. Viktiga faktorer i personlig utveckling är tid, mod och tillit.  Att arbeta med sin personliga utveckling är ett långsiktigt arbete. För att bli en hållbar människa behövs ett inre välbefinnande, god balans och harmoni. Detta nås genom medvetet och aktivt arbete med sig själv. 

 

Föredrag: ”Allt börjar med dig och det som är du!”      20 minuter 

Innehåll: Hur viktigt det är att lägga tid och energi på att lära känna sig själv, hitta sin innersta kärna – Kärleken. Det är ett viktigt fundament i din personliga utveckling, i din självkänsla, motivation och drivkraft. 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Skräddarsydda föreläsningar/föredrag:

Jag skräddarsyr föreläsningar/work shops utifrån dina behov,  och vilket ämne som ni önskar lyfta i ert företag/organisation. Hör av dig så pratar vi om utformningen. 

Jag kombinerar gärna föreläsningen med att berätta om verktyget i självledarskap. Boken, I AM PURE LOVE. Boken är  ett utmärkt verktyg för självreflektion, mental och emotionell träning för den personliga utvecklingen. Boken kan också användas som diskussionsunderlag i work shops. 

Hjärtligt välkommen med din förfrågan till elisabeth@elisabethdammyr.com 

 

Fotograf, Bild Elisabeth: Christine Holm Foto