Reikihealing - rehabiliterande friskvård

REIKIHEALING

Den perfekta behandlingsmetoden för att reducera stress och oro. 

Behöver du få bättre balans och energiflöde i din energikropp? 

Reikihealing är för ditt goda inre välbefinnande. 

Alla kan ta emot reikihealing. Det är god universell energi som ökar ditt välbefinnande och ger dig bättre balans i livet. Reikienergin behandlar din energikropp. Energikroppen behöver tas om hand på samma sätt som du tar hand om din fysiska kropp. 

Alla kan lära sig Reiki. Om du är intresserad av att gå kurs så sätter jag ihop kurser utifrån intresseanmälan, minst två personer för att genomföra en kurs. Det finns tre nivåer av Reikikurser, steg 1,2 och 3. Första kursen är två dagar, den ger dig grunderna i reikimetodiken, det är teori blandat med praktiska övningar. 

Jag är Reikimästare. Välkommen med din förfrågan på e-post: elisabeth@elisabethdammyr.com 

Reiki Healing

REIKI SOM REHABILITERANDE FRISKVÅRD

Reiki som rehabiliterande friskvård –  en god investering i personalens hälsa. Företag som vill ge sina anställda friskvård i form av reiki healing kan boka mig och jag kommer till företaget för att ge behandling till var och en på plats.

Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Det innebär att om du har ”friskvårdspeng” på jobbet kan du använda den till Reikibehandlingar. För dig som är arbetsgivare innebär det att Reikibehandlingarna är avdragsgilla på samma sätt som exempelvis massage.

Många har idag en stressig och ohälsosam livssituation, både på jobbet och på fritiden, med spänningar och värk i rygg och axlar, musarm, känsla av att inte räcka till och så vidare. Mentala spänningar sätter sig ofta också fysiskt i kroppen på olika sätt. Reiki-behandling kan också beskrivas som energibehandling eller chakrabehandling.

Reiki kommer ursprungligen från Japan, därav ordet Rei som betyder universell och Ki som betyder energi. Det är alltså en universell energi som aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig, och efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.

 

REIKI ÄR BRA MOT STRESS OCH SMÄRTA

Reiki är bra mot exempelvis stress och smärta, men är även effektiv i många andra sammanhang. Det är en intelligent energi som söker sig till de energifält/chakran där du behöver läkning. 

Ta gärna flera behandlingar för att lättare se resultat, en behandlingsserie på 10 behandlingar rekommenderas för att du ska se det långsiktiga resultatet och då 1 behandling/vecka. 

Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet, men kan inte ersätta konventionell cancervård, kirurgi eller psykiatrisk vård. Däremot kan Reiki utgöra ett värdefullt komplement till dessa.

Insomningsproblem, hjärna på högvarv, ischias, muskelvärk, mentala och fysiska spänningar; listan med områden där Reiki är till hjälp kan göras lång. Ofta har vår kropp och vårt psyke lösningen på våra problem, men har tappat ”tillgången” till den. Reiki tillför inte klienten något nytt, utan hjälper personen att läka sig själv.

Det betyder inte att Reiki kan bota allt. Däremot kan det ökade välbefinnandet göra det lättare att leva med en svår sjukdom och därmed skapa en högre livskvalitet för individen. Energi som gått åt till att stå ut med smärta och ångest frigörs till att ta hand om sjukdomen på ett bättre sätt. 

Läs mer om reikihealing på:  www.reikiforbundet.se  där jag är medlem.   

60 min, 45 minuters behandling och 15 min samtal

550 SEK/ behandling

Vid bokning av en serie på 10 behandlingar får du rabatt, betala för 9 och få 10 behandlingar. Du kan betala med swish eller få faktura. Boka på www.bokadirekt.se sök på Reiki Healing i Karlstad - Elisabeth Dammyr Up2U eller boka här nedan.