Om mig

ELISABETH DAMMYR

Min passion är personlig utveckling av det som är du, jag brinner för att hjälpa dig på din livsresa och bidrar till detta genom de tjänster som finns på denna hemsida. 

Beroende av var du befinner dig i livet och vad du vill ha hjälp med, så skräddarsyr jag ett coachningupplägg som passar dig.

Elisabet Dammyr
Elisabeth Dammyr
Elisabeth Dammyr
Certifikat- Reiki Master
Elisabet Dammyr- Certifikat

CERTIFIERINGAR

Jag är certifierad livs- och karriärcoach, (EMCC:s riktlinjer), reikimästare och certifierad sorgbearbetare samt GNH-ambassadör. Jag arbetar för en holistisk välfärd. 

Under mitt arbetsliv har jag fått erfarenhet från arbete med EU-projekt, analyser, planering, struktur, organisering, näringslivsutvecklingsfrågor, chefsfrågor, resor/retreats. Jag har alltid arbetat med människor på olika sätt. Människors utveckling har berörts och berörs i de flesta sammanhang.

Vi själva är grunden i all utveckling, vare sig det är vår egen eller hur vi ska kunna bidra till god utveckling i samhället. Allt börjar med dig själv. Min livsresa har som så många andras liv kantats av allt det som livet innehåller, glädje, sorg, smärta, förhoppningar m.m. Genom mina livserfarenheter har jag fått lära mig att utveckling tar tid och kräver tålamod.

Att ge sig själv näring genom att ge sig själv tid och kunskap för att utvecklas är en mycket god investering för personlig utveckling. Vill du ta nästa steg i din personliga utveckling? Du är varmt välkommen att kontakta mig för ett samtal om hur jag kan hjälpa dig.

MINA VÄRDEORD

Mina värdeord är: KÄRLEK – ANSVAR – HUMOR.

Störst av allt är kärleken, till dig själv och till dina medmänniskor. Allt utgår från kärlekens kraft och varje persons sanna, goda kärlekskraft som alla har inom sig.

Om du inte är i balans så blir det svårt att utvecklas och för att kunna bidra på bästa sätt till din omgivning, därför är arbetet med dig själv det viktigaste.

Jag är medlem i förenade reikiförbundet Sverige. http://www.reikiforbundet.se/

Mitt företag heter Up2U AB, jag coachar dig till att ta ansvar för ditt liv och vara handlingskraftig, det är upp till dig, valet är ditt.